logo

Open lessen

afbeelding

Data open lessen '22-'23

De eerste serie open lessen was gepland van 5 oktober tot 2 november. Er is een nieuwe serie gepland op vier middagen: donderdag 8 december, woensdag 11 januari, woensdag 8 februari en dinsdag 21 februari.  
 

Open lessen voor groep 8 leerlingen

Al enkele jaren verzorgen wij open lessen voor leerlingen uit groep 8 die overwegen naar het Kamerlingh Onnes te gaan. Ook dit jaar geven we de leerlingen weer de gelegenheid om op deze manier kennis te maken met het voortgezet onderwijs. Op het Kamerlingh Onnes bieden we vmbo-tl-, havo- en atheneumonderwijs aan. We nodigen de leerlingen met één van deze niveaus van harte uit om deel te nemen. 
 

Aanmelden

Om een indruk te krijgen van het aantal leerlingen dat we kunnen verwachten, verzoeken wij u uw zoon/dochter zo snel mogelijk aan te melden via dit: Aanmeldformulier

 

Opzet

Leerlingen kunnen op een van deze middagen zichzelf indelen in een groepje en een keuze maken uit een lesrooster met 2 lessen die ze gaan volgen en een rondleiding door school. Zo kunnen ze zelf ervaren hoe het is om les te krijgen op het Kamerlingh Onnes. Voor ouders is er een aparte rondleiding om 14.00 uur. 

De middag ziet er als volgt uit:
13.45 uur: inloop
14.00 uur: les 1/ aparte rondleiding voor ouders
14.40 uur: les 2
Pauze
15.20 uur: rondleiding voor leerling
16.15 uur: einde Open Lessen

Hartelijke groet,

Jos van Eyk, rector Kamerlingh Onnes
Hilde Bakker, teamleider brugklassen en 2 havo/atheneum 

 

ga terug naar Kennismaken Δ

icoon
Aanmelden
icoon
Mail ons
icoon
Meldknop.nl
instagram twitter facebook youtube