logo

Aanmelden

afbeelding

Aanmelden voor het KO

Op deze pagina vindt u informatie over hoe u zich aanmeldt op het Kamerlingh Onnes. Dit gaat via onze stichting Openbaar Onderwijs Groningen. 

 

LET OP:

‘Aanmelden voor schooljaar 2023-2024 is helaas niet meer mogelijk voor de brugklas tl/havo. Aanmelden voor de brugklas havo/atheneum of atheneum+ kan nog wel.’
 

Geen loting Kamerlingh Onnes schooljaar 2023-2024

Na 15 maart 2023 is de termijn van aanmelding voor alle scholen in het voortgezet onderwijs (VO) in de stad Groningen gesloten. We zijn blij met het aantal leerlingen dat is aangemeld bij het Kamerlingh Onnes. Hartelijk dank voor uw vertrouwen!
 

Voldoende plekken voor alle aanmeldingen

We hebben op dit moment voldoende plekken voor alle aanmeldingen voor volgend schooljaar. Op onze school is geen loting nodig. We heten onze nieuwe leerlingen van harte welkom op onze school!

 

 

.......................................................................

Aanmelden nieuwe schooljaar 2023-2024

Wilt u uw kind bij onze school aanmelden voor het schooljaar '23-'24 dan kunt hieronder op de knop 'digitaal aanmelden nieuw schooljaar' klikken.

 
 

Aanmelden huidige schooljaar 2022-2023

Wilt u uw kind bij onze school aanmelden voor het schooljaar '22-'23 dan kunt hieronder op de knop 'digitaal aanmelden huidige schooljaar' klikken.

 

Vragen?

Voor het stellen van al uw vragen met betrekking tot het invullen van het digitale formulier, kunt u terecht bij de leerlingenadministratie, te bereiken via het e-mailadres aanmeldingenvo@o2g2.nl of telefonisch via 050-3210360.
 

Voor inhoudelijke vragen over toelating en plaatsing kunt u contact opnemen met een van de teamleiders via e-mail of via het telefoonnummer van school: 050-3210610:

  • mw. Bakker (brugklassen en 2havo / 2 atheneum); 
  • dhr. Keun (vmbo-tl 2,3,4);
  • mw. Bos (havo bovenbouw);
  • mw. Ten Bloemendal (atheneum bovenbouw);
  • mw. Bakker (ondersteuningscoördinator).

 

 

Toelatingsbeleid

Het algemene toelatingsbeleid van de vo-scholen van de Openbaar Onderwijsgroep Groningen en het toelatingsbeleid van het Kamerlingh Onnes kunt u hieronder downloaden.

 

 

ga terug naar Kennismaken Δ

icoon
Aanmelden
icoon
Mail ons
icoon
Meldknop.nl
instagram twitter facebook youtube