logo

Mooie slagingspercentages op het KO

4 juli 2024

Slagingspercentages

Dit jaar zijn we opnieuw erg trots op onze slagingspercentages. We mogen een groot aantal leerlingen tijdens de diplomeringen feliciteren met het behalen van hun diploma. Van de TL-leerlingen haalde 86% een diploma. Op havo was het slagingspercentage ook 86% en op het vwo is er een slagingspercentage van maar liefst 94%. Wij zijn enorm trots op onze leerlingen en ons personeel. 

 

Diplomeringen

Afgelopen week stonden de diplomeringen op het programma. Leerlingen werden zoals altijd onthaald door enthousiast, applaudiserend personeel. Door een haag van geklap en gejoel kwamen de leerlingen en hun bezoek aan in de aula waar een welkomstdrankje klaarstond. Leerlingen uit 3TL met Zorg en Welzijn als praktijkvak, hielpen hierbij. Vervolgens gingen de leerlingen per klas naar verschillende lokalen waar de mentoren een mooi praatje hielden en de diploma's werden ondertekend.

 

Met genoegen, veel genoegen en cum laude

Sommige leerlingen kregen een extra certificaat. Wanneer leerlingen slagen met een gemiddelde van een 7.0 of hoger, slaagt de leerling met genoegen. Wanneer het gemiddelde hoger is dan een 7.5, met veel genoegen en zodra de kandidaat alle vakken afrondt met gemiddeld een 8.0, cum laude. 

icoon
Aanmelden
icoon
Mail ons
icoon
Meldknop.nl
instagram twitter facebook youtube