logo

Opgave Open Lessen voor groep 8

19 september 2022

Open lessen voor groep 8 leerlingen
Al enkele jaren verzorgen wij open lessen voor leerlingen uit groep 8 die overwegen naar het Kamerlingh Onnes te gaan. Ook dit jaar geven we de leerlingen weer de gelegenheid om op deze manier kennis te maken met het voortgezet onderwijs. Op het Kamerlingh Onnes bieden we vmbo-tl-, havo- en atheneumonderwijs aan. We nodigen de leerlingen met één van deze niveaus van harte uit om deel te nemen. 

Aanmelden
Om een indruk te krijgen van het aantal leerlingen dat we kunnen verwachten, verzoeken wij u uw zoon/dochter zo snel mogelijk aan te melden via dit: Aanmeldformulier

De Open Lessen zijn gepland op vier middagen: donderdag 8 december, woensdag 11 januari, woensdag 8 februari en dinsdag 21 februari.

Leerlingen kunnen op een van deze middagen zichzelf indelen in een groepje en een keuze maken uit een lesrooster met 2 lessen die ze gaan volgen en een rondleiding door school. Zo kunnen ze zelf ervaren hoe het is om les te krijgen op het Kamerlingh Onnes. Voor ouders is er een aparte rondleiding om 14.00 uur. 

De middag ziet er als volgt uit:
13.45 uur: inloop
14.00 uur: les 1/ aparte rondleiding voor ouders
14.40 uur: les 2
Pauze
15.20 uur: rondleiding voor leerling
16.15 uur: einde Open Lessen


U kunt als ouder tijdens de Open Lessen een rondleiding volgen of wachten in de kantine.

Hopelijk zien we elkaar bij de Open Lessen. 


Hartelijke groet,

Jos van Eyk, rector Kamerlingh Onnes
Hilde Bakker, teamleider brugklassen en 2 havo/atheneum

icoon
Aanmelden
icoon
Mail ons
icoon
Meldknop.nl
instagram twitter facebook youtube