logo

Het gebouw

Ons schoolgebouw is een vierkant gebouw met drie verdiepingen. Doordat het vierkant is, is het heel overzichtelijkBeneden is er een grote kantine waar je tijdens de pauze kunt zitten en waar je eten en drinken kunt kopen. Daarnaast is een grote ruimte waar je lekker met je klasgenoten kunt ‘hangen’. Dat noemen we de 'hang out'.

Een aantal jaren geleden zijn de muren vervangen door glazen wanden. Daardoor is er veel licht. Ook hebben we veel open ruimtes gecreëerd, waar je les kunt krijgen, maar ook met een groepje of alleen even kunt gaan zitten werken aan een project of aan je huiswerk.

In onderstaand animatiefilmpje loop je door het ontwerp van de eerste en de tweede verdieping. 


We hebben een ruime en grotendeels overdekte, bewaakte fietsenstalling, waar je je fiets neer kunt zetten. De nieuwste uitbreiding is helaas niet overdekt. Aan het overdekken van fietsenstallingen bij scholen, geeft de overheid geen geld meer uit. De trendy 'transportfietsen' kunnen helaas niet in het overdekte gedeelte staan: zij nemen te veel ruimte in. 

 

icoon
Aanmelden
icoon
Mail ons
icoon
Organisaties