logo

Open dagen 2020

11 januari 2020

Open dagen
Op vrijdag 10 en zaterdag 11 januari vonden de Open Dagen van het Kamerlingh Onnes plaats. Dit wat het sluitstuk van een voorlichtingscampagne, die begon in november met open lessen, en met voorlichtingsbijeenkomsten in de stad en op basisscholen in de buitendorpen. 
 

Bedankt voor het bezoek!
We willen alle leerlingen van groep 7 en 8 en de zij-instroom leerlingen van de andere klassen en hun ouders/verzorgers bedanken voor jullie belangstelling en je bezoek! Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact op via ons telefoonnummer 050-3210610 of stuur een e-mail naar één van teamleiders of de ondersteuningscoördinator


Aanmelden
Wilt u, uw belangstelling omzetten in een aanmelding van uw zoon of dochter, dan kan dat natuurlijk. Dit gaat via de centrale aanmeldpagina van Openbaar Onderwijs Groningen. 

afbeelding
afbeelding afbeelding afbeelding afbeelding afbeelding afbeelding afbeelding afbeelding afbeelding afbeelding afbeelding afbeelding
(c) open dagen 2020  n.b. Er is geprobeerd zo weinig mogelijk mensen herkenbaar in beeld te brengen i.v.m. de AVG. Mocht u wel in beeld zijn en dit niet wensen, neem dan even contact met ons op. Dan verwijderen wij de foto. 
icoon
Aanmelden
icoon
Mail ons
icoon
Organisaties